PP Busser

PP Busser – Jyllands bedste busselskab til Handicapkørsel

PP Busser er uden sidestykke, når det kommer til Handicapkørsel. Faktisk er det ét af Jyllands bedste busselskaber, hvis ikke dét bedste i hele Danmark, til at transportere borgere med særlige behov, herunder kørestolsbrugere og handicappede. Busselskabet holder til i Hasselager ved Aarhus. Men det er ikke ensbetydende med, at selskabet kun kører handicapkørsel i Aarhus. For PP Busser tilbyder busservice og transport af både kørestolsbrugere, handicappede og andre borgere med særlige behov i hele Jylland.

PP Busser

PP Busser kan også hjælpe, hvis du står og mangler et busselskab til handicapkørsel på Fyn eller Sjælland. Selskabet har nemlig et stort netværk af gode busselskaber. Så tøv ikke med at kontakte PP Busser. De kan hjælpe dig uanset hvad – og de gør det hellere gerne. For det er selskabets største ønske at hjælpe dig med dit transportbehov og finde den bedste løsning for netop dig. Det er blandt andet derfor, PPBusser er i en klasse for sig, når det kommer til busservice og handicapkørsel.

Hos PP Busser ligger i handicapkørsel selskabets DNA

At PP Busser er i en klasse for sig, når det kommer til handicapkørsel, er ingen tilfældighed. Faktisk er det et resultat af en fuld overlagt handling, ligesom det fra begyndelsen har været en del af selskabets målsætning – og det er det stadig den dag i dag. Handicapkørsel for bevægelseshæmmede borgere er nemlig en central del af selskabets DNA og oprindelse. For PPBusser blev grundlagt specifikt med handicapkørsel for øje.

Det skete tilbage i 1976, da vognmand Lars Petersen, der oprindeligt kørte taxa for Aarhus Taxa, så, at der var et behov for befordring af borgere med særlige behov i Aarhus Kommune. Faktisk var der på daværende tidspunkt ingen andre i Østjylland, som tilbød busservice og –transport af kørestolsbrugere og handicappede på grund af de udfordringer, der var forbundet med det.

PP Busser

Men det var en opgave, som Lars Petersen med glæde tog på sine skuldre og satte sig for at ændre. Derfor gik han helhjertet ind i busbranchen og i arbejdet med at etablere et busselskab, som kunne imødegå den efterspørgsel, der var på transport af borgere med særlige behov ikke bare i Aarhus men i hele Jylland. Dermed blev grundstenen for PP Busser, som var Aarhus’ første busselskab med speciale i handicapkørsel for bevægelseshæmmede borgere og kørestolsbrugere, lagt.

Målsætningen for det nye busselskab var at levere busstransport og –service i særklasse. Dette formår PP Busser i den grad også at leve op til denne dag i dag. Her er selskabet især godt hjulpet af dets årelange erfaring, som skaber tryghed og gør, at du kan vide dig sikker i at vælge PPBusser som dit busselskab. For PP Busser er i dag kendt vidt og bredt for sin gennemførte og topprofessionelle busservice og -transport. Og det er netop derfor, at PP Busser uden skyggen af tvivl er Jyllands bedste busselskab – hvis ikke dét bedste i hele Danmark – når det kommer til kørsel af bevægelseshæmmede borgere.

PPBusser klarer alle opgaver

Siden grundlæggelsen har handicapkørsel været en fast bestanddel i PP Bussers busdrift. Men der er gennem årene sket en stor og helt naturlig udvikling med busdriften i forhold til handicapkørsel. Ikke mindst med antallet af busser i busflåden. Da Lars Petersen grundlagde PP Busser, startede han ud med en

enkelt handicapbus. Men gennem årene er der kommet stadig flere til, og i dag har selskabet omkring 60 handicapbusser i forskellige størrelser. Her er det især værd at bemærke, at selskabet har hele 4 store liftbusser. Det er langt fra alle busselskaber, der kan prale af at have så alsidig og veludstyret busflåde – faktisk er det de færreste – men det kan PPBusser.

Alsidigheden og fleksibiliteten i busflåden med både små liftbusser (med plads til 1-4 kørestolsbrugere på samme tid eller 16 personer) og store liftbusser (med plads til op mod 13 kørestole på én gang eller 53 personer) gør, at PP Busser kan klare og varetage alle opgaver og kørsler – uanset størrelsen. Med de store liftbusser, har selskabet nemlig mulighed for at tage mange passagerer med på samme tid, mens de små liftbusser kan bruges til mindre grupper, der f.eks. skal på tur sammen. Derudover gør antallet af liftbusser, at selskabet kan skræddersy transporten, så det passer til netop dine ønsker og udgør den perfekte ramme for din tur.

PP Busser har stor erfaring med at transportere borgere med særlige behov og kørestolsbrugere i alle tænkelige sammenhænge. Selskabet kører handicapkørsel for både institutioner, lokalcentre, aktivitetscentre mm., og kan desuden varetage akut-kørsler, hvis du har behov for en handicapbus med chauffør her og nu. Så uanset hvad dit behov for handicapkørsel er, kan PP Busser hjælpe dig. Selskabet er fleksibelt, professionelt og forstår at yde en god service. Det er blandt andet derfor, at PP Busser er det bedste busselskab, når det kommer til handicapkørsel.

Når du booker PP Busser til at udføre handicapkørsel – uanset om det til en kort tur, en oplevelsesrig dag eller om det er en fast aftale til at transportere borgere fra en institution – kan du være helt tryg. For de har styr på opgaven og lever op til alle krav. Alle busser er udstyret med handicaplift og har den korrekte og lovpligtige bespænding. Derudover har de små busser skydedøre, som gør indstigningen lettere. Alle busser køres desuden af kompetente og hjælpsomme chauffører, som har den rette uddannelse i forhold til at transportere borgere med særlige behov. Alt dette er med til at sikre, at transporten bliver så sikker og behagelig som overhovedet muligt. Og det er det der gør, at PP-Busser er i en klasse for sig.

Kontakt PP Busser i dag, hvis du står og skal bruge et professionelt og kompetent busselskab til at stå for transporten til din næste tur, eller hvis du ønsker en fast aftale, og få et uforpligtende tilbud på handicapkørsel. Selskabet er desuden klar til at besvare alle dine spørgsmål. ​

Kontakt PP Busser ved at ringe på telefon: 86 28 43 88 eller skrive til e-mail: pp-bus@pp-bus.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Læs mere om PP busser her